29/12/10

Its Christmas! :)

Είχα ξεκινήσει να γράφω το άρθρο μου αλλά έκανα μια βλακεία και τσουπ εξαφανίστηκε!
Βρήκα και πάλι χρόνο και ξεκινάω το γράψιμο!

Θεωρώ τα Χριστούγεννα την πιο ομορφότερη γιορτή του χρόνου!
Κάνοντας μία βόλτα βλέπεις σε κάθε γωνιά της πόλης φωτάκια να αναβοσβήνουν ρυθμικά, χιονάνθρωπους με τόσα χρώματα και αστεράκια και δεντράκια και Άγιους Βασίληδες. Φυσικά και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει μόνο ένας Άγιος Βασίλης! Βλέπεις παιδάκια να σέρνουν τους γονείς προσπαθώντας να αγοράσουν δώρα ή και το αντίθετο. Ζευγαράκια να περπατάνε αγκαλιά και να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Αν περνάς από γειτονιά σίγουρα μυρίζεις τα μελομακάρονα ή τους κουραμπιέδες που μόλις βγήκαν από το φούρνο! Την παραμονή των Χριστουγέννων βλέπεις ένα σωρό παιδάκια στο δρόμο με σκουφάκια και τριγωνάκια να πηγαίνουν από δω και από κει λέγοντας το γνωστό σε όλους μας <<Να τα πούμε?>>. Κάτι όμως που συναντάς τα Χριστούγεννα εκτός από όλα αυτά είναι τα χαμόγελα! Χαμόγελα παντού! Εδώ, εκεί, ΠΑΝΤΟΥ! Αυτό είναι το πιο καλυτερότερο πράγμα που βλέπεις μέσα στις γιορτές! Ένα χαμόγελο είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να πάρω κ πιστεύω όχι μόνο εγώ! Τι αξία έχουν μερικά ευρώ τυλιγμένα σ' ένα χαρτί κ βαλμένα μέσα σ μια τσάντα, μπροστά σ' ένα υπέροχο χαμόγελο κ στην αγάπη που μπορείς να δώσει? Πείτε με τσιγούνα δεν με νοιάζει :Ρ Η αγάπη και τα χαμόγελα είναι τα ακριβότερα δώρα που μπορείς να πάρεις και να δώσεις!
Εκτός όμως από χαρά, δώρα, στολισμούς κλπ, για πολλούς ανθρώπους η χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι μια περίοδος αυτοκριτικής, αξιολόγησης του εαυτού και του τι έχει κάνει κανείς, σκέψεις για περασμένα λάθη και χαμένες ευκαιρίες και άγχος για ένα αβέβαιο μέλλον. Αυτό πολλές φορές προκαλεί κατάθλιψη.
Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία :) Ελπίζω και εσύ φάτσα!
Τι άλλο μπορεί να πει κανείς για τα Χριστούγεννα? Απλά είναι υπέροχα και τα λατρεύω!


Εεεεει φάτσα η αγάπη που σου έχει κάποιος δεν φαίνεται από το αν σου κάνει δώρο τα Χριστούγεννα ή όχι. Ή από το πόσο ακριβό είναι το δώρο που θα σου πάρει. Να το θυμάσαι αυτό!

Ίσως αυτά τα Χριστούγεννα να μην είναι τα ομορφότερα για πολλούς από εμάς αλλά ας προσπαθήσουμε εμείς να τα κάνουμε καλύτερα. Μπορούμε! :)


Ελπίζω να προλάβω να γράψω άλλο ένα άρθρο πριν μπει ο καινούριος χρόνος...έχω να πω κάτι ακόμα :)
again! :)














Κάτι απο Κρήτη:
Δέντρο Χριστουγεννιάτικο
μ' ευχές έχω στολίσει,
ο νέος χρόνος που θα 'ρθει
χαρές να σε γεμίσει.



Λίγο καθυστερημένα το άρθρο αλλά κάλλιω αργά παρά ποτέ! :)


ΥΓ. Αυτοί οι υπερθετικοί είναι επίτηδες μην με περάσετε για αγράμματη :Ρ





Να χαμογελάτε φάτσες!
*KaL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου