26/12/11

και παλι εδω...

Γειαααα!
Χρόνια πολλά...
Καλές γιορτές να έχουμε..!
Με το καλό να μπει το 2012!!! 
Να φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία και χαμόγελα.
Δεν είχα κάτσει ποτέ να συλλογιστώ γιατί τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι τόοοσο ωραία.
Και κάνοντας μια βόλτα στο στολισμένο Ηράκλειο κατάλαβα τι πάει να πει ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Φωτάκια σε χίλια δυο χρώματα να ανάβουν παντού. Άγιοι Βασίλιδες σε κάθε γωνιά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια να παίζουν από τα μεγάφωνα. Οι βιτρίνες των μαγαζιών στολισμένες, άλλες με κόκκινο, άλλες με χρυσό κ άλλες με άσπρο. Δέντρα στολισμένα με ένα σωρό μπάλες. Μεγάλες ή μικρές, στρογγυλές ή σε άλλα σχήματα, με χρυσόσκονη ή χωρίς, με πολύχρωμα φωτάκια ή με μονοχρωμα, είναι όμως πανέμορφα και στέκουν εκεί σε μια γωνιά για να τα βλέπεις κ να λες "Ήρθαν τα Χριστούγεννα!".
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου κάναμε το τελευταίο μας 3ωρο μάθημα στο σχολείο. Στη τάξη του Β1 του σχολείου μας μαζευτήκαμε μια παρέα παιδιών και η κυρία Μανουρά κ ο Νίκος με την κιθάρα του και τραγουδούσαμε. Τραγούδια παλιά αλλά με πολλές αναμνήσεις από πίσω τους. Ωραία ατμόσφαιρα. Την ίδια μέρα τελευταίο 2ωρο και στο φροντιστήριο. Τελειώνοντας βγήκαμε έξω. Τότε γυρνάω στα κορίτσια-συμμαθήτριες-χαζά-σπασίκλες κ λέω "Να το πω?" κ μου λένε "Πες το!" χωρίς να ξέρουν τι είχα στο μυαλό μου. Σήκωσα τα χέρια ψηλά και φώναξα " ΚΛΕΙΣΑΜΕΕΕΕ" κ τότε έλειωσαν στα γέλια. Ναι κλείσαμε αλλά έχουμε πολύ δουλειά για τις διακοπές-.- (άσχετο)
Τι έλεγα? Ναι, για τα Χριστούγεννα. Δεν υπάρχουν πιο όμορφες μέρες! Τα παιδάκια να γράφουν γράμμα στο Άι Βασίλη κ μόλις ξυπνήσουν τα Χριστούγεννα ναι ανοίγουν τα δώρα κάτω από το δέντρο. Μικρή κ μεγάλοι να αγοράζουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Βόλτες στη πλατεία που έχει γεμίσει με παιχνίδια κ δραστηριότητες, κάθε χρόνο πιο πολλές. Ερωτευμένα ζευγαράκια παντόυυυυ κ είναι ωραίααα. Κρίμα που εκείνος δεν είναι εδώ αυτές τις μέρες. Αλλά όπως λέει κ η ξαδέρφη,εγώ τον έχω όλο το χρόνο.
Το καλύτερο για μένα είναι η αλλαγή του χρόνου. Πως μέσα σε μία μέρα αφήνουμε πίσω τον χρόνο που πέρασε κ μπαίνουμε σε καινούρια τροχιά. Εκείνη την ημέρα ξεχνάμε ότι μας στεναχωρεί κ αφηνόμαστε στη στιγμή. Στη στιγμή που περιμένουμε να παέι 12 τα μεσάνυχτα και να μετρήσουμε 10 9 8 7 ....κ να αλλάξει ο χρόνος. Να έρθει το 2012 κ να μπλοκάρουν όλες οι υπηρεσίες κινητών τηλεφώνων από τα μηνύματα κ τα τηλέφωνα! xD Να αγκαλιαστούμε και να πούμε χρόνια πολλά. Να ξημερώσει και να μαζεφτούμε με την οικογένια για να κόψουμε την βασιλόπιτα και να ανταλλάξουμε δώρα. Τι όμορφες οικογενιακές στιγμές...!Κάθε χρόνο διαφορετικές και πιο όμορφες! :)
 Αποχαιρετόντας το 2011 θα ηθελα να του πω πως ήταν ένας πάρα πολύ όμορφος χρόνος για μενα γεμάτες με χαρούμενες στιγμές, αγάπη, αλλά κ με δάκρυα που μόνο εγώ ξέρω και που δεν θελω να τα μοιραστώ. Με φιλους που αγαπώ κ ξέρω ότι είναι εκεί για ότι τους χρειαστώ. Θα ήθελα επίσης στο 2012 να πω πως όπως έρχεται να φέρει αγάπη και χαμόγελα(αληθινά) παντού. Αν εχει χρηματα ας τα κραταει κ αυτα χρειαζονται πλεον^^ Να μη στεναχωρει τον κόσμο και να φροντήσει να είναι μια χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα!




Αυτά από μεένα μετά από τόοοσο καιρό. 



Αυτό το άρθρο ήταν για την Χριστίνα που με έπριξε


 
σας αποχαιρετώ με αυτό το τραγουδάκι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου